Menu Sluiten

Wedstrijdlocatie

Het International Agility 3 days Pinkster Event zal georganiseerd worden door en op het terrein van Kynologenclub Uden.

Kynologenclub Uden bestaat al 50 jaar en heeft de laatste 15 jaar de beschikking over een geweldig terrein met een prachtig groot clubhuis.

We hebben op ons terrein al vele agility wedstrijden mogen organiseren maar ook vele rasverenigingen mogen ontvangen en zeker niet te vergeten is hier jaren lang de internationale hondententoonstelling Outdoor Uden georganiseerd.

Een zeer bijzondere gast hebben we in 2016 mogen ontvangen namelijk de Border Collie Classic. Een wedstrijd waar we nog steeds trots op zijn.

Door Kynologenclub Uden worden wekelijks trainingen verzorgd voor gehoorzaamheid, agility en ringtraining. Met zo’n 500 leden mogen we met trots zeggen dat we bij de grotere verenigingen van Nederland horen.

We hebben de beschikking over een groot clubhuis waar naast een gezellige bar ook meerdere ruimtes zijn waar lezingen, vergaderingen en trainingen gehouden kunnen worden.

Buiten hebben we de beschikking over een vijf hectare groot terrein met een prachtig en goed onderhouden grasmat, ruime parkeermogelijkheden en ruime kampeermogelijkheden. Het is dus ook geen enkel probleem voor ons om een wedstrijd te organiseren in vijf ringen en dan nog voldoende kampeer- en parkeerruimte over te houden.

Tijdens het International Agility 3 Days Pinkster Event zullen er voor de deelnemers voldoende toiletten en douches aanwezig zijn evenals een ruim aanbod van foodtrucks en standhouders waar u naar hartenlust kunt shoppen.

Namens alle leden van Kynologenclub Uden wensen wij u een mooie, sportieve maar zeker ook een gezellige wedstrijd toe.