Menu Sluiten

Organisatie

Randy

Ik zal mij even voorstellen,

Mijn naam is Randy en heb zelf al 20 jaar honden.

Zoals bij de echte hondenmensen ook mijn leven zal leeg zijn als er geen honden in mijn leven zullen zijn.

Naast les geven heb ik een grote liefde dat is de Agility, hier ben ik mee besmet geraakt en al kan ik zelf door gezondheidsredenen niet meer deelnemen heb ik de passie omgezet in het organiseren van wedstrijden en helpen bij wedstrijden van andere verenigingen.

Ik ben begonnen als helpende hand bij de Pijnhorst en daarna de helpende  hand bij KC Uden toegestoken.

Na het wegvallen van organisatoren heb ik het stokje opgepakt en heb inmiddels al een aantal selectiewedstrijden georganiseerd.

De pinksterwedstrijd is al jaren de wedstrijd in Uden en nu met deze nieuwe opzet en  grote uitdaging ga ik samen met Frank hier iets moois van maken en mij hier hard voor maken.

Frank

Ook ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Frank van der Lee.

In 1991 kreeg ik mijn eerste hond een Siberische Husky en daar was het de onvermijdelijke liefde voor honden. Sindsdien is er geen dag meer geweest zonder honden in mijn leven. Er zijn daarna ook nog vele honden in mijn leven geweest voornamelijk Mechelse herders en Hollandse herders maar ook jachthonden, Border Collie’s, Tosa en natuurlijk mijn grote liefde Prince, een saluki, die ik helaas veel te vroeg af moeten geven. Maar geen dag gaat er voorbij dat ik niet aan deze geweldige hond denk.

In 2012 ben ik lid geworden van Kynologenclub Uden. Een vereniging waar ik snel thuis voelde en waar ik nog steeds heel graag kom. In 2013 ben ik bij KC Uden in het bestuur gekomen. Met een korte pauze ben ik bij deze vereniging vele jaren vicevoorzitter geweest en momenteel al weer een tijdje voorzitter. Een functie die ik met liefde en plezier vervul, dankzij een geweldig team van mede bestuursleden.

In deze jaren ben ik ook altijd nou betrokken geweest bij de organisatie van wedstrijden en andere grote evenementen. Al vele pinksterwedstrijden agility, Nederlandse Kampioenschappen Agility, septemberwedstrijden agility. De Border Collie Classic in 2016, de internationale hondenshow Outdoor Uden en natuurlijk het 50 jarig bestaan van Kynologenclub Uden.

Vele van deze wedstrijden heb ik samen met Marcel van der Pol mogen organiseren waar ik ook heel veel van geleerd heb en mijn streven is dan ook om de wedstrijden te blijven organiseren zoals hij het zou willen en doen.

Om van de Pinksterwedstrijd een driedaags Internationaal evenement te maken was voor heb dan ook een droom, en die droom komt nu eindelijk uit.

Dankzij onze vele vrijwilligers, die altijd voor ons klaar staan, onze sponsors en natuurlijk de keurmeesters zijn wij nu in staat om dit geweldige evenement te organiseren.

Ik wens iedereen dan ook een geweldige, sportieve en zeker gezellige wedstrijd toe op dit International Agility 3 days Pinkster Event.