Menu Sluiten

Nieuwe regels van de Raad van Beheer (Dutch Kennel Club)

Buitenlandse deelnemers:

Buitenlandse deelnemers zijnde niet in bezit van Nederlands paspoort of ID en niet minimaal 5 jaar wonend en/of werkend in Nederland, mogen met een gratis startlicentie (voor buitenlanders) meedoen aan de Nederlandse wedstrijden.

Buitenlanders kunnen ook deelnemen aan de Nederlandse competitie en promotiewedstrijden met een betaalde Nederlandse licentie.

Deze buitenlandse deelnemers, mogen niet meedoen aan NK, Masters, WK selecties, EO selecties en EOJ selecties. Buitenlandse deelnemers nemen enkel deel in de hoogteklasse waarin ze in hun eigen land gemeten zijn.

Een licentie kan aangevraagd worden via Sports at Raad van Beheer https://sport.raadvanbeheer.nl

Voor meer informatie of hulp hiervoor kunt u een mail sturen naar m.taffijn@raadvanbeheer.nl